Pratite nas

Poznati

Sanel Smolo o švalerisanju: NEMA TE ŽENE ZBOG KOJE BIH PREVARIO SUPRUGU!

Published

on

Za Sanela Smolu mnogi će kazati da je vanserijski pjevač, te da je pred njim blistava karijera, što je I razumljivo jer “fura” se na Šabana. Pjeva srcem I sjajno donosi njegove pjesme. Publika ga je zbog Šabanovih pjesama i zavoljela.

Ono što je zanimljivi, a rijetkost je na estradi, da Sanel Smolo ponosno ističe svoju bračnu luku, u kojoj je presretan. On čak odbija žene koje ga proganjaju.

“Ni jedna žena, ni jedna prevara nije vrijedna moje supruge. Ženama koje su mi se otvoreno nudile, govorio sam da sam oženjen, a mnoge od njih su mi odgovarale da ih to ne interesuje. Tako da su me ti odgovori šokirali. Na svakom nastupu postoji mogućnost da je prevarim, ali ja bih onda prevario samog sebe i ubio ljubav prema njoj. – kaže Smolo, te otkriva da mu je životna saputnica i velika kućenica. .

“Imam divnu suprugu. Ona je ta koja je uvijek čuvala i štedjela zarađeni novac od mojih nastupa. Tako da nam je ta ušteđevina bukvalno rečeno, spasila život u vrijeme izolacije. Volim je najviše na svijetu… (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Prvo pa muško: SANEL SMOLO PORUČUJE “OSTAVI ME S VUKOVIMA” (VIDEO)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending