Pratite nas

Poznati

Šako Polumenta savjetuje Isaka Šabanovića: NE SNIMAJ PORNIĆE, NE TUCI ŽENU, ČUVAJ ZDRAVLJE I LOVU!

Published

on

Crna Gora je ove godine imala mnogo predstavnika u najdužoj sezoni “Zvezda Granda” a pjevač i, naravno, Crnogorac Šako Polumenta javno je pružio podršku samo mladom Isaku Šabanoviću.
Koliko su ga originalnost i talenat mladog Bjelopoljca dirnuli često je isticao na društvenim mrežama, a sada se pohvalio Šabanovićevim dolaskom u njegov dom, nakon čega mu je dao savjet zlata vrijedan.

“Lijepo je to kad dobrom, vaspitanom i porodičnom momku i prijatelju daš javno podršku tokom takmičenja i on zakuca na vrata našeg odmarališta da pozdravi kompletnu porodicu i ostane dan, dva da podijeli sa nama zadovoljstvo i uspjeh. Tako, moj Isače, samo guraj i gradi svoje puteve. Ja sam ih sam gradio, pa eto vidiš kako se pametni i mudri trud isplati. Vidiš gdje sam, a sačuvao sam sve što je sveto, a to je zdravlje, porodica i mir – poručio je Šako mlađem kolegi.

Šako javno nije savjetovao Isaka kako da se ponaša prema supruzi ili sa damama koje za vrijeme nastupa opsjedaju zvijezde. Ali, vjeujemo,da ga je savjetovao da pazi s kime odlazi u hotelsku sobu, jer nikada se ne zna na kojem će sajtu za odrasle osvanuti, Što se tiče žene, nju treba “udarati” u krevetu; nikako šakama na ulici, u dnevnom boravku i ko zna gdje još. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending