Pratite nas

Poznati

Želljko Bebek u novoj pjesmi opjevao ljubav oca prema kćerki: NEMA RODITELJA KOJI NEĆE ZAPLAKATI

Published

on

Legendarni Sarajlija sa zagrebačkom adresom, 75-godišnji Željko Bebek nedavno je objavio novi album „Mali oblak ljubavi“. Sve je to uživo predstavio publici na CMC festivalu u Vodicama.
I ovaj album je publika odlično prihvatila album, a kritičari smatraju da mu je ovo do sada jedan od najboljih albuma.

Zanimljivo je da je na ovom albumu Bebek dosta pjesama posveti djeci, roditeljskim radostima, ljubavi, supruzi… Sjajne su reakcije na njegov duet sa sinom Zvonimirom „Kakav otac, takav sin, a vjeruje se da će pjesma “Kćeri moja” trajno ostati kao himna očeva.

Svakom roditelju teško pada razdvajanje od djece, pogotovo kada je riječ o udaji i odlasku iz kuće ženske djece koje najčešće pogađa očeve. Upravo ovu ljubav i neraskidivu povezanost očeva i kćerki opjevao je Željko Bebek u numeri “Kćeri moja”.

“Nisam manje muško ako sada zaplačem. Godine su prošle i bez da se okrenem. Tvoj je stari uvijek uz tebe, ne boj se, moj dobri anđele”, glase početni stihovi Željkove nove pjesme koja je već naišla na sjajne reakcije kod publike.

“Naježih se od glave do pete”, “Na ovo će svaki tata razbiti po koju čašu”, “Riječi diraju pravo u srce”, neki su od komentara na tek objavljeni spot na You tube.

Inače, slavni pjevač se ženio tri puta i iz prvog braka ima kćeri Silviju i Biancu, a iz trećeg braka s Ružicom ima kćer Katarinu i sina Zvonimira koji je krenuo tatinim muzičkim stopama. Jako je blizak sa svojom djecom, a kćerka Silvija podarila mu je troje unuka. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Preemotivna nova pjesma Željka Bebeka: KAD ME NE BUDE, NE TUGUJ… (SPOT)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending