Pratite nas

Poznati

Počastili ga Travničani: MACA REKLAMIRA “HARIJEVE” ĆEVAPE

Published

on

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” nakon što je osvojila regiju, stigla je i u Travnik. Večeras će biti prvi put izvedena u tvrđavi “Stari grad”. I, naravno, očekuje se puna sala, jer u svim gradovima bivše Jugoslavje za Macinu predstavu ulaznice su bivale rasprodane “u tren oka”.

Maca se tokom dana družio sa Travničanima, obavezno se fotogrtafisao sa fanovima, a onda svratio na čevape kod “Hare”. Čini se da je naručio (dobio) pomašala porciju, sa dosta luka. U sred jela je snimio video poruku, u kojoj reklamira Harijeve ćevape.

Inače, komedija ““Kakva ti je žena, takav ti je život” je peta Macina autorska predstava. Ona priča o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga žena izbaci iz kuće zaputi u kafanu, i odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. (Naj portal)

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending