Pratite nas

Poznati

Goca Božinovska objasnila: PROBLEMATIČNI VUKAŠIN ŠIJAN NIJE MOJ SIN, ON JE POLUBRAT MOJE DJECE

Published

on

Vukašin ŠIjan koji je uhapšen pod sumnjom da je organizator sačekuše u beogradskom Surčinu, gdje je uz pomoć dvojice saučesnika pusao u noge i teško ranio Borisa J. odavno je poznat policiji. Iako ima samo 22 godne već je stekao podebeo kriminalni dosije.

Zbog prezimena Šijan, dovodi se u vezu sa Gocom Božinovskom, folk pjevačicom koja je jedno vrijeme bila sa njim u braku i rodila mu dvoje djece, Zoranu i Mirka..

“Ne, Vukašin nije moj sin, ali jeste polubrat mojoj djeci iz braka sa Zoranom Šijanom. Ne želim ništa o tome da pričam, jer taj momak ima svoj život. On je rođen udrugom braku sa mojom bivšom prijateljicom i komšinicom Goranom – objašnjaca folk pjevačica.

Gorana je bila komšinica Šijanu sve do 1996. godine, da bi se nakon toga on razveo sa Božinovskom, a onda i vjenčao sa njom. Gocu je s djecom izbacio iz kuće samo s jednim koferom, a ta Gorana je 1999. godine Šijanu rodila sina Vukašina koji je na svijet došao samo tri nedelje prije očevog ubistva. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ne da Bosancima: KAKO JE GOCA BOŽINOVSKA ODALAMILA UDVARAČA MIKROFONOM?

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending