Pratite nas

Poznati

Kako je Maja Marijana svome saputniku napravila “sačekušu”: A MENI POLJUBAC!?

Published

on

Život pjevačice Maje Marijane ispunjen je raznim zanimljivostima i anegdotama, lepim uspomenama ali i onim, ne tako lijepim. Ipak, ona svaki put okrene list I započne novu priču.

U životu je, kaže, voljela, bila voljena, ali I ponižavana. U svim tim igrarijama nastojala je da na neki način bude pobjednik. Tako je jednom prilikom napravila scenu svome partner. Napravila mu je “sačekušu” I to sa svojom suparnicom.

“Ja sam takva da samo posmatram. A manipulatore obožavam, posebno one koji misle da mene mogu da izmanipulišu. I tako pratim znake i svoju intuiciju. Kad sam skontala o čemu se radi, raspitam se ko je, gdje, šta kako i okrenem je – navodi pJevačica.

Ona mi prvo nije vjerovala, a onda smo počele da se družimo nekoliko dana. I ne javljamo mu se. I on zove prvo mene, pa nju, a nas dvije na kafi, i svakoj isto kaže: ‘Gdje si, ljubavi’… I nas dvije odlučimo da mu smjestimo sačekušu, sve crno na bijelo da se otkrije. Odemo kod nje kući, ona ga pozove, a ja se sakrijem iza vrata. I on dođe, oni tu cmok, cmok, i ja pomjerim vrata i pitam – a meni poljubac – kaže Marijana i dodaje da se zbog tog događaja danas slatko nasmije. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending