Pratite nas

Poznati

Prelijepa priča Mensura Šmigalovića: PRVI PUT SE POLJUBILI UZ ARMINOVU PJESMU, SADA NA NJEGOV KONCERT DOVODE I SINA!

Published

on

Oni koji su prisustvovali koncertu Armina Muzaferije u Srebreniku kažu da je to bila noć za nezaborav. U centru, na Trgu, a u povodu Dana grada Srebrenik, sa svojim bendom nekoliko sati publiku je oveseljavao danas jedan od najuspješnijih bh. interpretatora.

Posebno sun a ovom koncertu bili raspoloženi supruižnici Mensur Šmigalović i njegova životna saputnica Admira (djevojačko Avdić). Sa njima je u Arminovoj muizici uživao i njihov šestogodišnji sin. U mnjihovom životu sve je kao pjesma, ona Arminova.

“Prije skoro punih 9 godina, moja supruga Admira Avdić Šmigalović i ja smo na tvom koncertu u Srebreniku rekli jedno drugome da (naime tada smo počeli svoju emotivnu vezu). Sinoć je tu sa nama bio jedan mališan od skoro 6 godina. Sve je počelo u Srebreniku, evo traje i trajaće ako Bog da.

Možda je malo pokasno bilo sinoć za malog ali obećali smo tebi kada si bio u Tuzli u BKC na večeri orijentalne-turske muzike pred samu koronu da ćemo naredni put povesti i malog jer dijete je već tad znalo pjesmu Dzehva. Sinoć je bio tu sa nama. I tako, Armine, htio ti ili ne, ti si upleten u naše živote.

Moram priznati, prvi put sam na koncert išao zbog supruge, nisam znao ni jednu tvoju pjesmu, a sinoć sam pjevao svaku. Ti si pjevač koji stvara emociju i koji oplemenjuje duše.
Ostani u tom svom fazonu, možda nećes steći globalnu popularnost, ali ćeš sigurno imati vjernu publiku u velikom broju ljudi – obratio se javno Mensur Šmigalović popularnom izvođaču iz Visokog.

Ovo pismo je oduševilo Muzaferiju, pa je Šmigaloviću odgovorio:

“Mensure, brate moj, zaista sam dirnut ovim riječima! To i jest smisao umjetnosti i pjevanja o lijepom! Čast mi je i zadovoljstvo da sam na taj način vezan za vašu predivnu životnu priču! Molim Dragog Gospodara da uvojek budete u Njegovoj milosti i zaštiti i da su vam životi ispunjeni srećom i ljubavi! – napisao je Muzaferija. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Još jedan uspjeh Armina Muzaferije: TREĆE MJESTO NA TURKOVIZIJI

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending