Pratite nas

Zanimljivosti

Žene otkrile majstore: DA LI STE BOGOVI U “ĐIĐI MIĐI”?

Published

on

Tačka fokusa čini muškarca dobrim ljubavnikom: Je li koncentriran na sebe ili vas? O tome dame imaju svoj sud, na osnovu vlastitih iskustava. Evo njihovih ocjena:

Valentina: Viđala sam se s dečkom koji baš nije bio privlačan, ali je dobro protresao moj svijet se*sa. Posvetio bi se svakom dijelu mog tijela i pazio na svaki detalj i to satima.“

Maja: Muškarac koji reagira na moje pokrete – brže, sporije, nježnije, jače – dovest će me do orgazma bez problema. Svaka žena je drugačija. Nema ništa od gore od stava ‘Ja ću ti pokazati kako se to radi’“.

Mirjana: Ono što muškarca čini savršenim u krevetu je mogućnost da me uvjeri kako sam ja jedina koja ga može toliko uzbuditi – da je samo pomisao na mene dovoljna da se napali i da ga moji dodiri izluđuju.“

Nina: Ono što ga čini dobrim ljubavnikom je njegova spoznaja o tome da dobar se*s nije samo susret dva dijela tijela, nego spajanje dvaju tijela u nevjerovatno iskustvo.“ –Nina

Ela: Mora biti avanturist. Mora biti spreman isprobati bilo što izvan zadanih okvira – ugriz, spanking, igranje uloga ili BDSM. Ne smije biti sklon osuđivanju. Ništa tako ne ubije se*sualnu vibru kao osjećaj da vas dečko osuđuje zbog nečeg što volite u krevetu.

Helena: Iskreno mislim da je najvažnije poznavati ženino tijelo i željeti je zadovoljiti jednako kao i biti zadovoljen

Ines: Ako je otvoren za prijedloge i ne shvati lično ako mu kažem šta i kako želim da mi radi, odličan je ljubavnik. I, naravno, ako može pronaći moju G-tačku i obaviti posao, to je to.

Sanja: Volim kad je muškarac 100% skoncentrisan i prisutan u trenutku. Da, muškarci koji meditiraju su bolji ljubavnici. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Idealno vrijeme za “điđi miđi”: KADA SU ŽENE NAJVATRENIJE, A KADA MUŠKARCIMA NIJE DO TOGA!

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending