Pratite nas

Astrologija

Astrologija otkriva: KAKVA VAM JE NAJBOLJA PRIJATELJICA PO HOROSKOPU?

Published

on

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Vjerovali u horoskop ili ne, vJerujemo da će vas slIJedeći opisi najboljih prijateljica na osnovu horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a možda u njima i prepoznate svoju najbolju prijateljicu. A šta možete da očekujete od svoje najbolje prijateljice na osnovu njenog horoskopskog znaka:

Ovan
Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku je ona koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.Kad je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom donijeti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti „rekla sam ti“ jer je ranije niste slušali. Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu Ovan, to znači i da će vas rijetko ili nikada neće odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti vjeruje i za vas će učiniti skoro sve.

Bik
Ako je vaša najbolja prijateljica Bik, to znači da zna kako da čuva i održava prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvijek su spremni i na dobru trač partiju. Bikovima treba neko vrijeme da steknu povjerenje, ali kada ih pridobijete na svoju stranu i postanu vam odani, imate prijateljicu za cijeli život.

Blizanci
Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku da sve analizira do najsitnijeg detalja. Blizanci vole da pomažu i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrijedniji od zlata. Njihova društvena priroda osiguraće vam dovoljno anegdota koje možete da prepričavate cijelog života.

Rak
Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu Rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice. Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najprijatnijim ljudima i vrijedni su divljenja, jer kad su vam potrebni razumijevanje i pomoć, oni će uvijek biti tu za vas.

Lav
Ako je vaša najbolja prijateljica Lav, to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima. Vaša najbolja prijateljica Lavica, naravno, voli da zasija i bude u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspješniji i da priskoči u pomoć kad god vam je to potrebno. Jer, Lavovi se ne boje ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

Djevica
Djevice spadaju u možda najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe jer instiktivno znaju tačno šta žele da urade i kako to žele da urade, a to je veoma dobra osobina kad vam je potrebna pomoć. Ako slijedite savjete prijateljice Djevice, problemi će vam izgledati lakši i pdonošljiviji. Nakon razgovora s najboljom prijateljicom rođenom u ovom znaku, čini se kao da nevolje nestaju, a težak teret postaje lakši.

Vaga
Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumjeti sve vaše probleme. Njeno veliko srce jednostavno je podstiče da vam pomaže i tješi vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost Vaga nema kraja, a njihov uticaj na ljude je nevjerovatan. Najbolja prijateljica Vaga je dobroćudna i voli da uživa.

Škorpija
U riječniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz „ne mogu“. Njeno je čvrsto uvjerenje da baš sve može da se uradi ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu. Škorpije vole da se opuštaju u društvu prijatelja i pod sretne trenutke računaju uglavnom one kada ste na okupu.

Strijelac
Najbolje prijateljice rođene u ovom znaku odlučne su kada je u pitanju napredak u svemu što rade. Čak i ako padnu, odmah će ustati i pokušati ponovno, odlučnije nego ikad. A takvu osobu sjajno je imati uz sebe. Ako je vaša najbolja drugarica rođena u ovom znaku, ona na sve gleda kao na avanturu i vjeruje da ono što dolazi može donijeti još više zadovoljstva. Osim toga, dobroćudna je i vedra, puna ljubavi, nježna i ostaće s vama i u dobru i u zlu, naročito ako zauzvrat dobija ljubav.

Jarac
Ako postoji najbolja prijateljica u koju možete apsolutno i u svakom trenutku da se pouzdate, onda je to ona rođena u znaku Jarca. Osim toga, ona je radoznala i uvijek voli da dobije odgovor na pitanje „zašto“ i ima talent za organizaciju, kao i sposobnost da haos pretvori u red. Osobe rođene u ovom znaku biće i vaši najveći kritičari, a kada želite najbolji savjet po pitanju novca ili posla niko vam neće bolje pomoći od njih.

Vodolija
Srce Vodolije dovoljno je veliko da voli cijeli svijet, a najbolja prijateljica rođena u ovom znaku je veliki altruista koji ima ogromnu želju da pomaže drugima, pa tako i vama. Vodolije su izbirljive, razmišljaju izvan okvira i često znaju da budu pogrešno shvaćene. Možda ste na početku i vi za vašu prijateljicu mislili da je hladna i bez emocija, ali kad ste je upoznali, dobili ste motivatorku, savjetnicu, osobu koja rješava vaše probleme. Biće tu da vas podrži u vašim snovima bez obzira kakvi oni bili.

Ribe
Od najbolje prijateljice rođene u znaku Riba možete puno toga da naučite. Ribe vjeruju u budućnost i dobro koje budućnost nosi, što i i na vas može da djeluje veoma podsticajno. Ribe su prijateljice koje vrijedi čuvati i paziti, jer kad život postane težak i sumoran one će vam pomoći da se vratite u svijet ljubavi, romantike i mašte. Pomoći će vam da budete zadovoljni onim što jeste i kakvi jeste. Zato cijenite mudrost najbolje prijateljice rođene u ovom znaku. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Dalje od njih: KOJI SU HOROSKOPSKI ZNACI NAJVEĆI SPLETKAROŠI?

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR 2024: Ovnu nesporazumi, Škorpiji gubitak, Vodolija na mukama

Published

on

Pročitajte astro prognozu za petak, 20. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga često dolazi do raznih nesporazuma među vama.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan i koji vam donosi spajanje sa novom osobom.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva.

BIK
POSAO: Moguće je da u ćete imati neke manje poteškoće pri sklapanju novih poslovnih dogovora.
LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da ima neke sumnje u odnosu prema vama. Ljubomora mijenja vašu vezu.
ZDRAVLJE: Mogući su manji srčani problemi.

BLIZANCI
POSAO: Vrijeme je da se posvetite tome da ispravite greške koje ste na ovom polju pravili u prethodnom periodu.
LJUBAV: Niste sigurni na koji način da se postavljate u odnosu sa voljenom osobom i iz tog razloga ste nezadovoljni.
ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas.

RAK
POSAO: Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi kada je u pitanju posao. Slijedi vam faza koja može da vam donese manje preokrete.
LJUBAV: Želite da osvojite osobu prema kojoj imate jaka osjećanja već duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

LAV
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi poslovne promjene koje mogu da budu veoma važne za vas.
LJUBAV: Imaćete novo poznanstvo koje će vas voditi do početka ozbiljne i dugotrajne veze.
ZDRAVLJE: Osjećate se sasvim dobro.

DJEVICA
POSAO: Možete da očekujete poboljšanje kada je u pitanju vaš posao. Dosta toga vas na ovom planu sada koči.
LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija koju imate može da vam donese osjećaj mira, zadovoljstva i ispunjenosti.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

VAGA
POSAO: Danas nemojte da donosite odluke koje bi mogle da ugroze vaš posao. Nije vrijeme za veće rizike na ovom planu.
LJUBAV: Važno vam je da postepeno radite na novim poslovnim odlukama koje vam mogu biti od velikog značaja.
ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor.

ŠKORPIJA
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi manji gubitak na polju posla. Čuvajte svoj novac i izbegavajte rizične situacije.
LJUBAV: Možete da se nadate prilici da ostvarite novo poznanstvo. Vaš stav prema suprotnom polu donekle treba da se mijenja.
ZDRAVLJE: Imate dobru intuiciju.

STRIJELAC
POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom polju mijenjate situaciju koja vam ne odgovara. Uzmite kontrolu u svoje ruke!
LJUBAV: Zadovoljni ste vezom sa osobom do koje vam je stalo i možete da očekujete da će sve ići po planu.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO: Vaša posvećenost poslu može da dovede do toga da vam se otvori neka nova prilika za napredovanje u budućnosti.
LJUBAV: Otvoreno pokazujete osjećanja prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas početak nove veze.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas period koji može da vam donese važna rješenja po pitanju papirologije i administracije.
LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno porazgovarate o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete dobar dan za posao. Ako ste u potrazi za nekim honorarnim poslom imaćete sreće.
LJUBAV: Spremni ste da se upustite u vezu koja bi na duže staze mogla da vam bude veoma značajna.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro. (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending