Pratite nas

Poznati

Zaboravna kraljica komedije: SEKA SABLIĆ NE ZNA GDJE PARKIRA AUTOMOBIL, TRAŽI POMOĆ OD KOMŠIJA

Published

on

Glumica Jelisaveta Seka Sablić već decenijama ima uspješnu karijeru, a njene uloge važe za jedne od kultnih. Ne zovu je bez razloga “kraljicom komedije”

Iako je majstor komedije na filmskom platnu ili TV serijama, ona je privatno sasvim druga osoba. Na pijaci, u zgradi, kafani, parku… je veoma komunikativna, ali i jednostavna osoba. Mnogi se iznenade kada je ugledaju na pijaci kako bira voće i povrće i popriča sa ljudima čija je stalna mušterija. Nekako je narodna i zabavna, donosi radost ljudima. Spremna je za šalu i

Bila je jedno vrijeme predsjednica Kućnog savjeta, sa svim komšijaa je u sjajnim odnosima. Međutim, ima problema sa orjenzaccijom na parking; često joj se dešava da ne zna gdje je ostavila automobil.

“Ona je godinama ostala prava dama. Na ulici ćedte je uvijek vidjeti dotjeranu, fino odjevenu. Brzo hoda, žuri, par puta sam joj se od srca nasmijao kad zaboravi gdje se parkirala, pa ispituje ljude. Čak ni tada ne zna da bude drčna i ljuta, sve to djeluje onako komično! Smije se na svoj račun – ispričao je jedan Sekin komšija. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Šta kaže “drotova” kćerka: GLUMCI, PJEVAČI, KNJIŽEVNICI OGORČENI NA POLICIJSKE BRUTALNE MJERE

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending