Pratite nas

Poznati

Tri decenije na estradi: PJESMOM “NIKAD VIŠE DRAGANE” ZEHRA BAJRAKTAREVIĆ JE OSVOJILA PUBLIKU

Published

on

Ove godine Zehra Bajraktarević obilježava 30 godina profesionalnog bavljenja muzikom. U maju 1991. godine objavila je prvi album s naslovnom numerom “Potraži me”.

“Baš vrijeme brzo proleti, a sve kao da je bilo juče” – bila je prva Zehrina reakcija na podsjećanje da je ovo godina vrijednog jubileja u njenoj karijeri.

Ni sama ne zna, kako će i da li će obolježavati jubilej nekim spektakularnim programima. O tome će se znati više u drugom dijelu godine. Važno je da se život vraća u normalu, te da je pjesma krenula….

Zehra priznaje da je za njen uspjeh u karijeri najzaslužniji Ibro Mangafić, s kojim je uradila svoju debitantsku ploču. Ali, nije raspoložena za iznošenje detalja o prekidu saradnje.

“Na neki način moja lična karta jesu pjesme “Potraži me” i “Nikad više dragane”, ali ja sam imala jako puno hitova i nakon toga. Zato trajem i danas. Ne mogu se ni sjetiti svih pjesama – kazala je Zahra, koja je te 1991. godine proglašena najuspješnijim mladom pjevačicom u Jugoslaviji.  Nagrada joj je urućena u januaru 1992. godine u dvorani “Zetra” pred 15.000 posjetilaca. Na ovoj spektakularnoj priredbi Zehra je u takmičarskom dijelu osvojila peto mjesto, a takmičili su se Ceca, Šerif, Bekuta, Šeki Turković, Esad Plavi, Keba, Amela Zuković, Adelisa, Rizo Hamidović, Jelena Bročić…  Pratio je orkestar Miće Nikolića. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ferid Avdić o cijeni popularnosti: NAJTEŽE ME JE POGODIO TRAČ DA IMAM VANBRAČNOG SINA

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending