Pratite nas

Poznati

Nele Karajlić opet jaše: POČELO SNIMANJE NOVOG NASTAVKA “SLOŽNE BRAĆE”

Published

on

Dr. Nele Karajlić (Nenad Janković) opet se vraća humorističkim serijama, koje su ga vinule visoko na balkanskoj sceni. Krenuo je sa “Nadrealistima” u nekoliko sezona, nastavio sa “Složnom braćom”, onda se preorjentiso na pisanje knjiga.

Ovog ljeta ponovo je u studiju. Započelo je snimanje nastavka kultne humorističke TV serije “Složna braća”, pod nazivom “Složna braća – d` nekst dženerejšn” u produkciji “Telekoma Srbija”.

Originalna mini-serija je imala sedam epizoda i nastala je 1995. godine prije završetka rata u BiH u produkciji RTS-a, a scenario je takođe napisao Nele Karajlić. Prikazivanje nove serije je planirano u jesenjoj programskoj šemi na “Superstar televiziji” i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Tokom naredna dva mjeseca impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, Dr Neletom Karajlićem i drugima… neće izlaziti iz studija. Snimaće se u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Prema riječima režisera Milorada Milinkovića, iako su “kulise” vremena bitno izmijenjene u odnosu na prvu sezonu serije “Složna braća” iz 1995. godine, čija se radnja odigravala neposredno po završetku rata, na teritoriji ničije zemlje, ovu verziju odlikuju mirnodopski uslovi, ali se u odnosima likova ništa nije bitno izmijenilo.

Nova sezona ima nove likove i novu dramaturgiju, koju kontekstualizuje stari prostor čuvene kafane, koja je ujedno postala i simbol novog početka jedne nove generacije, koja uprkos rubu vremena nije puno odmakla od svojih prethodnika. Međusobni odnosi pripadnika “različitih naroda i narodnosti” koji su okosnica same priče i dalje su isprepletani njihovim različitim interesima, koji ih i ovaj put dovode u raznolike groteskne situacije. Neobične zgode i nezgode posjetilaca ove nepodijeljene teritorije na tromeđi i dalje začinjavaju život ove nezaboravne kafane.

“I dalje svi pokušavaju svakog da prevare, uspijevši na kraju jedino da prevare sami sebe”, naglasio je Nele. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Kada zamiriše sarma na Koševu: NELE KARAJLIĆ O SARAJEVSKIM NOVIM GODINAMA

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending