Pratite nas

Poznati

Dobro je da mu nije tražio pare za nastup: KAKO JE MIRZA SELIMOVIĆ ZAPJEVAO NA HARIJEVOM KONCERTU U BEOGRADU?

Published

on

Mirza Selimović iz Srebrenika, pobjednik osme sezone „Zvezde Granda“, nametnuo se publici pjevajući hitove Dženana Lončarevića, Zdravka Čolića, Harija Varešanovića… On prizna da su mu oni pjevački uzori, ali i da je njihov fan.

Svakli Slobodan trenutajk ili priliku koristi da sa njima privatno popije kaficu. Od njih više ne traži autograme, ali je sretan kada je u njihovom društvu. To za njega nema cijenu. Koliko mu znači biti u društvu, na oprimjer sa Harijem Varešanovićem, poznatom estradnom stipsom, najbolje kazuje detalj kada je hari ponudio Mirzi da bude njegov gost na beogradskom solističkom koncertu.

“Ja sam se čuo s njim da popijemo kafu jer sam bio u Beogradu, a on me je pozvao da pjevam na njegovom koncertu. To se desilo potpuno spontano, a meni je srce bilo puno“, pohvalio se Selimović u emisiji „Grand Specijal“.

Naravno, nije pričao o vidini honorara, jer ga nije ni bilo. Pravo je čudo da mu Hari Mata Hari nije tražio novac za nastup, te ga počeo ubjeđivati da mu je čast da nastupa na njegovom koncertu u Beogradu. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Nije više nosonja: MIRZA SELIMOVIĆ SMANJIO NOS

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending