Pratite nas

Poznati

Kako je Minimaks prekinuo boks meč Brene i Šabana: PAUZA, DOK ŠABAN POPRAVI PERIKU

Published

on

U onim starim vremenima estradnjaci su se družili, zabavljali, veselili…. Znatno bolje nego današnje generacije. Znalo se, u Sarajevu su se zore dočekivale u “Bazenima” ili “Kod Mehe”, a u Beogradu u klubu “Duga” kojeg je držao estradni menadžer Vlada Perović.

To je bila estradna oaza, u koju su dolazile zvijezde iz cijele bivše Jugoslavije. Nakon odrađenih koncerata dolazili bi u “Dugu”, veselili se, opijali…

Jedne večeri došli su Brena i Milovan Ilić Minimaks, a u klubu je već sjedio Šaban Šaulić sa svojim društvom. Opustili se, zapili, u jednom trenutku počeli pričati o svojim neostvarenim željama. Brena kaže da je mogla biti šampionka u boksu I karateu, a Šaban je gleda, polupijan, pa će joj:

“Hajde bježi, kakva ti i boks”!

Brena mu počne pokazivati neke bokserske cake, a Šaban koji je volio boks i poznaje bokserske vještine, zbunjen. Gleda, ne vjeruje… Ustaje! Počinje boks meč na sred “Duge”. Sudija je Milovan Ilić Minimaks. U tom uskače Vlado Perović, daje im prave bokserske rukavice.

Prva runda je trajala nepune tri minute, nakon čega je meč prekinut. Naime, u ovoj borbi Brena je nehotice udarila Šabana, da mu je počela spadati perika s glave. Nastaje opšti metež, smijeh…. Tada Minimaks reaguje, prekida meč.

“Nokaut! Prekid meča dok Šaban popravi periku”! (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Kaže meni lane moje, opanci ti dobro stoje: POGLEDAJTE KAKO JE BRENA SAMU SEBE ZVEKNULA NOGOM U GLAVU (VIDEO)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending