Pratite nas

Poznati

Jeziva scena ispred doma Živojinovića: BRENI I BOBI VRAČARA OSTAVILA KRVAVI KRST ISPRED KUĆE!

Published

on

U Breninom životu u posljednje vrijeme dosta je čudnih situacija, koje slavna pjevačica vezuje sa magijom. Česte su netrpeljivosti među supružnicima, oni su se znali “momački” udarati da je bilo i krvi, i preloma prstiju, ruku, izbijanja zuba…U posljednje vrijeme Brena se naglo postarala, preko noći se izborala, ostala bez kose…. Okreću im leđa I najbolji prijatelji, teb im “pakuju” afere.

Brena je angažovala vidovnjake I hodže, pa je na osnovu njihovih informacija saznala da joj “zlo u kuću” donosi jedna jako opasna i zla žena koja je sklona crnoj magiji.

Ta žena je Živojinovićima pokušala pokušala da podmetne krvavi krst na ogradu kuće, ali srećom nije uspjela. Pratili su je preko video nadzora.
Hodža iz Doboja je još prije 15 godina Breni kazao da joj je podmetnut sihir i to preko gaćica. Navodno, jedna igračica iz Granda dokopala se Breninog veša, ukrala joj je gaćice i preko njih je podmetnula prokletstvo. Rekla je da hoće da im se uništi brak i da se oni razdvoje…

Ta igračica je imala koncert s Brenom i gaćice je pokupila sa nekog od nastupa na kom su radile zajedno. Imala je pristup garderobi i to je dovelo do haosa.
Od tada među njima sijevaju varnice. U fizičkim obračunima ne zna se ko koga više udara, jer i Brena je karatista. Ipak, Boba nju nije prijavljivao za nasilje, a Brena je njega prijavljivala policiji.

U zadnje vrijeme Brena I Boba provode brojne ritual protiv magije; zajedno se kupaju učenom vodom, imaju hamajlije zaštitnice, zajedno rade jogu, meditiraju, izgovaraju molitve. U tome vide spas. Oni vjeruju da su ih tretmani hodže iz Doboja zaštitili od krvavog krsta. (Naj portal)

Ovako je Brena udarala Saleta: POGLEDAJTE KAKO JE SUPRUGA MUŽU PROMIJENILA OPIS

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending