Pratite nas

Poznati

Sad bi nju trebalo na poligraf: DETEKTOR LAŽI OTKRIO DA BRANISLAV LEČIĆ NIJE SILOVAO GLUMICU DANIJELU ŠTAJNFELD

Published

on

Ono što je svo vrijeme tvrdio da mu je silovanje glumice Danijele Štajnfeld, čij se glumačke scene pojavjuju I na pormno sajtovima, “napakovano” danas je potvrdio i detektor laži u beogradskoj policiji.

Kako, doduše stidljivo javlja većina medija, Lečić je odgvorio na sva pitanja koja su mu bila postavljena i prošao je poligraf. Čak i na pitanje “Da li je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld” odgvorio je sa NE, i tim odgvorom prošao je takođe poligraf.

Detektor laži pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija – kazao je izvor iz MUP.

Glumac Branislav Lečić proveo je skoro sedam sati u Policijskoj stanici 29. novembar, gdje se danas u 14 sati odazvao pozivu policije za informativni razgovor u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

On je pozvan u policiju u svojstvu građanina, na informativni razgovor po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za prikupljanje obavještenja povodom navoda glumice koja ga tereti.

U svojoj izjavi isti je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Sada bi bilo najvažnije na poligraf poslati glumicu Danijelu, ali i pritegnuti po čijem je nalogu sve ovo odradila, iako sve indicije ukazuju da je Lečić bio smetnja aktuelnom režimo u Srbiji, jer je njegova politička moć ubrzano rasla.

Bilo kako bilo, stara narodna kaže da “ku*vi niko nije stao u kraj”. U svakom slučaju tokom narednih dana treba očekivati dosta bure na beogradskoj glumačkoj sceni a vjerovatno i na političkoj pozorici. Izgleda da je Danijela “zagrizla” poveliki komad sa Lečićem. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending