Pratite nas

Poznati

U “Zvezdama Granda” promijenili joj prezime: IVANA MUNĐA “MINĐA” PJEVA “NEMA ĆARA OD BEĆARA”

Published

on

Na slici je Ivana Munđa, pjevačica koja nije stigla do finala “Zvezda Granda”, a izuzetno kvalitetno je pjevala. Žiriju se nije svidio njen stajling. Čak su je poredili sa kafe kuharicom.

Iako nije uspjela u ovom takmičenju, Ivana i danas nastupa, izvodeći etno muziku, ali daleko od poznatog muzičkog takmičenja. Živi sasvim običan život. Čak koristi vozila gradskog prevoza, gdje se poput svih ostalih građana potpuno opušteno i normalno prevozila. Istovremeno na YT se pojavljuju njene sjajne izvedbe velikih hitova: “Ja nemam prava nikoga da volim”, “Ne kunite crne oči”, “Nema ćara od bećara”….

Očito, Ivana nije pala nakon debakla na “Zvezdama Granda”. A tada su je baš izvrijeđali, naročito Jelena Karleuša, koja je u jednom trenutku umjesto njenog prezimena Munđa, nazvala je “minđom”.

Nakon njenog nastupa, pored Dragane Petrović Maze, Jelena Karleuša je na njen način iznijela nekoliko rečenica na koje bi malo koji kandidat podnio bez suza.

“Imala si sreću što je pored tebe stajala djevojka koja se zove Ivana Munđa. Ona je stvarno Munđa. Ti si, djevojko, “minđa”. Ti imaš energiju munđe. Ti nisi ništa pružila. Pokazala si energiju kao kada bi pjesmu Saše Kovačevića pjevao sveštenik. I to nije smiješno. Ti, djevojko, za zvijezdu nisi. Sa druge strane, pjevala si pjesmu “Ljubi me brzo”, a kada bi meni neko tako rekao da želi da me ljubi brzo ja bih vrišteći pobjegla jer bi to bilo jako sporo umiranje. Munđa, stvari se nekada već same po sebi nazovu sudbinski onako kako jesu.– zaključila je Karleuša.

Ivana i danas nastupa, izvodeći etno muziku, a da li će jednog dana postati zvijezda i demantovati Jelenu, vrijeme će pokazati. Sudeći prema komentarima na društvnim mrežama, Munđi pratioci poručuju da izgleda bolje nego ikad jer je poradila na stajlingu i uopšte vizuelnom predstavljanju same sebe. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending