Pratite nas

Poznati

Sad sam gost i u rodnom kraju: POSLUŠAJTE PRETUŽNU PJESMU MLAĐANOG MUHAMEDA ĆORDIĆA IZ BUŽIMA

Published

on

Još jedna mlada pjevačka nada bljesnula je na bh. estradnom nebu. Riječ je o Muhamedu Ćordiću iz Bužima. Tek mu je 20 godina, ali na You tube ima sve veći broj pratilaca.

Muhamed piše, komponuje pjeva. Sa nepunih 18 godina je zaplivao estradnim vodama. Snma covere i piše svoje pjesme. Svakako najvrijedniji je autorski projekat

“Gost”, tužna zavičajna pjesmau kojoj Muhamed priznaje da je gost u vlastitoj čaršiji. Stiovi pogađaju, tjeraju suze, vraćaju uspomene… Muhamed je to toplo i emotivno otpjevao, a koliko se pjema svidjela publici možda najbolje ilustruju brojni komentari pratilava na njegovom You tube kanalu.

“Najveća podrška na samom početku bili su moji roditelji, oni su me od samog početka moje karijere bili najveća podrška i njima nema zamjene – kaže Muhamed..

Trenutno promoviše jednu sopstvenu pjesmu pod nazivnom “Halal ti sve”, i mnogobrojne covere kao što su: Gost, Dva života, Crna ženo, “Kraljica trotoara” itd.

“Kada bih mogao birati nekog pjevača i pjevačicu da napravimo pjesmu to bi bio Mirko Plavsić i Viki, Iskreno mislim da bi to bio hit – kaže ovaj mladi I perspektivni bužimski pjevač.(Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending