Pratite nas

Poznati

Marija odriješila kesu za Vericu Šerifović: MAJKO, IMAT ĆEŠ LIJEPE GAĆE!

Published

on

Popularna Marija Šerifović već duže vrijeme snima vlogove, a trenutno su na njenom Jutjub kanalu zastupljeni doživljaji iz Los Anđelesa, gdje se trenutno nalazi.

Kako je objasnila, dobila je spisak stvari koje mora da kupi prijateljima i članovima porodice, pa se naoružana strpljenjem bacila na šoping. U tržnom centru u kojem je bila je zabranjeno da se stvari isprobavaju, pa je počastila sebe nekim majicama “na neviđeno”, a potom se ponovo posvetila pomenutoj listi.

“Da se razumijemo, ovdje idem zbog Verice. Verica konzumira cijeli život isključivo Victoria's secret. Evo, majko, imaćeš lijepe gaće!”, rekla je Marija i pokazala dio donjeg veša koji je kupila za mamu u butiku pomenutog brenda.

Za tačno 27 minuta uspjela je završi većinu stvari sa spiska, napravila je pauzu i okrijepila se jednim obrokom i limunadicom, a potom ponovo otišla da traži za majku ono što je poručila.

“Pala stotka k'o dobar dan! Ništa, da vas što manje boli glava i da uživate u ovim slatkišima”, rekla je po izlasku iz prodavnice u kojoj je pazarila slatkiše, lijekove i razne stvari, ali nastavak šopinga nije mogla da snimi, jer joj se, kako je objasnila, ispraznila baterija. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending