Pratite nas

Poznati

Čvakasta Nada Topčagić nakon Ibrahimovićevog natupa na Sanremu: ODOH U DŽAMIJU, PA U CRKVU DA SE MOLIM ZA ZLATANA

Published

on

Nakon što je Zlatan Ibrahimović napravio spektakl na Sanremu,kada je izašao na binu uz veliki narodnjački hit “Jutro je”, koji je proslavio Nadu Topčagić, poznatu kao Nada “rupčagić, tupčagić i topčagić, pjevačica priznaje da od šoka i dalje ne može doći sebi:

“Ovo nije normlano. Ne znam šta me je snašlo. Ne znam gdje su mi trepavice, a kamoli, gdje mi je glava. Ovo udara u glavu, ozbiljno vam kažem. Ovo nisam doživjela ni 1977. godine u Domu Sindikata, kada me je pjesma “Jutro je” učinila

Hvala Zlatanu Ibrahimoviću, otišla sam u vasionu sa njim, zbog njega. To je jedna velika ličnost, jedna legenda, svjetski čovjek. Čast mi je da je on u moru pjevača, u moru pjesama, izabrao baš pjesmu “Jutro je” – ponosno ističe Nada, koja je na zabavama znala zapjevati i “utro je, utroje….”. Zlatan je i to njeno preuzeo.

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak:

“Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu, sam pričala sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, da menadžer rekao, suprugu i meni “E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan” – sjetila Topčagićeva, a onda najavila da će da se moli za Zlatanovo zdravlje i možda, snimanje duet pjesme.

“Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke.

Nada otkriva da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit:

“Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe – rekla je Nada i dodala:

“Da Bog da mu se sve pozlatilo, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere! (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO

Narodnjaci na italijanskoj sceni: IBRAHIMOVIĆ KRENUO SA HITOM “JUTRO JE”, KOJEG ON PJEVA “UTROJE, UTROJE…”

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending