Pratite nas

Zdravlje i ljepota

NJEGA KOSE: Voda od krompira čini čuda kosi (RECEPT)

Published

on

Umjesto skupih preparata, uvijek možete da se okrenete prirodnim preparatima za njegu kose.

Njihova prednost je što su, ne samo jeftini, već i veoma jednostavni za korištenje. Predstavljamo vam izuzetno efikasan prirodni preparat za obnavljanje i jačanje kose uz pomoć vode od krompira.

Voda od krompira sadrži sastojke koji jačaju kosu, sprječavaju opadanje i pospješuju njen rast. Krompir je bogat hranljivim materijama koje su blagotvorne za kosu, i sa ovim prostim trikom uspjećete da poboljšate rast kose. Jedino što treba da uradite je da prokuhate koru krompira u većoj količini vode, ostavite da odstoji, a zatim kosu isperete ovom tečnošću. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending