Pratite nas

Poznati

Kuda ide muzika: ZBOG OVE PJESME POZLILO MILETU KITIĆU

Published

on

Legendarni narodnjak Mile Kitić, koliko god pokušavao da prihvati nove muzičke trendove, nije mogao ostati ravnodušannakon slušanja duetske pjesme “Oće k**ac” popularnih repera Foxa i Kukuša. Slušajući eksplicitni tekst umalo nije pao u nesvjest.

Naravno, sve je malo više odglumio, pa je za raju koja je slušala snimak počeo kolutati očima, čak je uzeo aparat da provjeri pritisak.

“Ovo je dno dna! Uništiše muziku. Ne mogu da vjerujem da je neko uopšte objavio ovakvu numeru – kaže vrlo ozbiljno Mile.

Iako je pjesma parodija na poremećen sistem društvenih vrijednosti, zbog prostakluka u satihovima, skinuta je sa Youtube

Kao predstavnik tradicionalne folk muzike šokiran je opšteprisutnom tematikom s*ksa, bluda, alkohola i površnih ljubavnih odnosa koja se kroz veliki broj pjevača i pjevačica današnjice favorizuje kroz pjesme koje objavljuju za svoju publiku. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending