Pratite nas

Poznati

Ipak uhapšen: BUBA CORELLI “PJEVA” U POLICIJI

Published

on

Smjenjuju se informacije i dezinformacije o akterima jučerašnje pucnjave u srajevskom naselju Stup, u kojoj je jedan aktera bio i poznati reper Buba Corelli.

Buba se sinoć oglasio poručivši da je živ i zdrav, te da se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Policija ga je uhapsila sinoć oko 23,00 sata.

Iz policije, prema izvoru bliskih Faktoru, su kazali da je Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić uhapšen nakon jučerašnje pucnjave. Pored Bube, neposredno nakon pucnjave, priveden je i njegov rođak Omar Curić.

Iz MUP-a je jučer neposredno nakon incidenta rečeno da je pucnjavi prethodila masovna tuča. Kako nam je potvrđeno iz MUP-a KS, osobe koje su zadobile povrede nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobijenim u tuči.

Jedan od povrijeđenih je Emir Kundo, odranije poznat policiji po učešću u najmanje dvije pucnjave u Sarajevu. On je zadobio lakše tjelesne povrede, dok je teže povrijeđen Adnan Pirić.

Pirić je, inače, sin muškarca kojem su u naselju Nova Otoka svojevremeno u garaži raznesena vozila.Više detaja se očekuje danas i tokom narednih dana, mada sve miriše na obračun dva sarajevska klana. Možda ovi događaju istragu odvedu do pjevačice Senidah. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending