Pratite nas

Poznati

Star se čurčić pomamio: DENIS KVEJD OŽENIO STUDENTKINJU, SKORO 40 GODINA MLAĐU OD NJEGA!

Published

on

Čuveni holivudski glumac Denis Kvejd (66) na ludi kamen je stao četvrti put, oženivši studentkinju Lori Savoj, koja je čak 39 godina mlađa od njega.

Par se vjerio prošlog oktobra, prenosi CNN, te navodi da je to bila “ljubav na prvi pogled” i da njega i Lori, vezuju “brojne zajedničke stvari”.

Iako su prvo planirali vjenčanje u aprilu na Havajima, ti planovi pali u vodu zbog pandemije koronavirusa. Vjenčali su se u Santa Barbari.

Savoj je inače, trenutno na doktorskim studijama iz oblasti finansija.

“Oboje smo morali da prođemo kroz ozbiljne stvari da bismo bili ono što sada jesmo, spremni jedno za drugo”, rekla je ona, prenosi magazin “People”.

Glumac iza sebe ima tri braka, bio je u braku sa Pi Džej Sols, Kimberli Kvejd i glumicom Meg Rajan. Za novu suprugu ima samo riječi hvale. Otac je postao 2004. godine, kada je u braku sa Kimberli Bafington dobio blizance Zoi i Tomasa, koji danas imaju 12 godina.

“Jednostavno, volim je kao osobu, njen lik, inteligenciju, njen pogled na svijet i naravno – njenu ljepotu”, objasnio je Kvejd.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending