Pratite nas

Poznati

Asim Bajrić živi od šteka: KAD PROĐE KORONA PJEVAT ĆU I ZA 100 EURA!

Published

on

Narodnjak Asim Bajrić koji je stepenicu po stepenicu gradio svoju karuijeru, živi sa porodicom u Linzu. Iako ga bije glas stipse, on kaže da nije od onih ljudi koji vi za novac sve uradili.

Jedno vrijeme ga je bio glas da kopira Kemala Malovčića, čak ga je legenfarni Kemo zbog toga ismijavao. Na kraju je Asim našao mjesto pod estradnim suncem. Doduše, današnje estrano nebo je zbog korona mutno, ali Asim ne kuka.

“Korona nas je desetkovala. Mene je moja majka naučila da budem čuvar, da ne budem raspikuća, da čuvam za neke teške dane. Izgubio sam nastupe, vrazio unaprijed dobijeni novac,ali bit će opet posla. E, sada koliko će se zarađivati i da li će se uopšte moći zarađivati kao prije, to je već drugo pitanje, kaže Bajrić za ekspanziju.i nastavlja:

Sve će i zavisiti o tome kako će se neko moći uklopiti u sve to. Prije ove situacije bilo je pjevača koji su uzimali po 15 do 20 hiljada eura za noć, toga neće više zadugo da bude. Njima će biti nateže, a ako se ne mognu uklopiti u te neke normalne cijene neka sjede kod kuće i pjevaju sami sebi. Ja idem da pjevam i za 100 i za 1000 i za 10.000 eura. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending