Pratite nas

Poznati

Era Ojdanić o silovanju kolegice: PRIJE BIH OPALIO KRAVU NEGO SAŠKU KARAN

Published

on

Sve Eri Ojdaniću se može prišiti; i mangupluk, i šeretstvo, i veselje…. Majstor je za zabave, pjesmu, ali I za “napraviti pare”. Doduše, nije mu mrsko ni raditi. Kada nije na pozornici, on je zaposlen na vlastitom imanju ili u restoranu.

Izjava Saške Karan da je svojevemeno se*sualno uznemiravao, neprimjereno dodirivao i umalo silovao kada je bila mlada, teško su ga pogodile jer, kako kaže, udarila je na njegovu čast i moral kao čovjeka.

“Prije bih opalio kravu iz svog sela nego silovao nju. Čak i u to vrijeme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umjesto da jaše onog svog dobrog čovjeka za kog je udata – kaže folker koji čvrsto vjeruje u karmu.

“Zbog Saške imam nagon za povraćanjem. Prvi sam pobornik za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najljepše, a pogledajte šta sam doživio. Sramota me je da izgovorim to za šta me je optužila. Karma će joj vratiti svu pakost koju čini drugima i zlobu koju nosi u sebi otkako se pojavila – zaključuje Ojdanić za „Alo!“ i najavljuje tužbu protiv Karanove. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending