Pratite nas

Poznati

Malo foto šop, malo plastičari i eto “bombe”: SELMA KAO SEKSI LUTKA NAPUHANA!

Published

on

Selma Bajrami je prešišala 40 godinu, a ako je sudiri po najnovijim fotografijama nikada nije izgledala izazovnije. Gotovo da je nevjerovatno za ženu koja je imala buran život od najranijeg djetinjstva (kafane, brakovi, lumperajke…) da je sačuvala mladalački izgled i savršenu liniju.

“Selma jeste zgodna i danas. Nije se zapustila, ali ni približno ne izgleda u prirodi atraktivno kao na slikama – kazao nam je jedan njen saradnik iz Tuzle, dodajući da se pjevačica bolje izverzirala u radu sa foto šopom od Dare Bubamare.

Bilo kako bilo, Selma Bajrami je objavila fotografije na svom Instagram profilu i izazvala lavinu pozitivnih komentara. Pjevačica je dobila mnogobrojne pohvale na račun svog izgleda, a fotografija je za rekordno vrijeme prikupila ogroman broj lajkova i komentara.

“Božanstvena si”, “Sve si ljepša i ljepša”, “Zaljubljen sam u tebe”- samo su neki od oduševljenih komentara korisnika društvenih mreža. Tek poneki je dodao “živjeli plastični hirurzi i foto šop”. Ipak, najoriginalniji je ovaj komentar:

“Baš je seksi lutka za napuhavanje”! (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending