Pratite nas

Poznati

Tajna vitalnosti u sedmoj deceniji: GOCA LAZAREVIĆ, KAO I NOLE, UVELA U REŽIM ISHRANE AUTOFAGIJU

Published

on

Pjevačica Gordana Goca Lazarević ističe da je i u sedmoj deceniji vitalna i čila, ali za to nije kriva samo genetika već i način života koji vodi. Evo koji način ishrane i života joj dosta pomaže.

“Više vodim računa o tome šta unosim u organizam, zbog toga što se manje trošim i metabolizam se promijenio. Primijetila sam kod sebe obline, nekada sam bila violina, sada sam viola. Ne dozvoljavam sebi da se ugojim, malo mi se dogodilo da se ubucim i opustila sam se za vrijeme korona virusa. Više vremena provodimo kod kuće, manje kretanja i samim tim više jela.

Uvela sam u svoj režim ishrane autofagiju, jer sam čula da to odlično radi. Osam sati možete da jedete kako želite, šesnaest sati ništa, samo čaj i voda”,kaže pjevačica koja je još poručila:

“Nema goreg rada od nerada, a ako već ne radimo onda treba i manje da jedemo. Izgovori su čudo, kad god imate vremena mislite na sebe. Kad god čovjek misli na sebe i voli sebe, on uvijek nađe da se posveti sebi. Ljudi obično kažu – ne mogu da šetam sam, ja uvijek sama šetam i to mi najviše prija. Sami sebi tražimo izgovore, a to ne bismo smjeli. Bitno je da unosimo biljnu hranu, ali isto tako i meso. Jelo koje ja svježe perem i pravim najbolje od svega”, zaključuje Gordana Lazarević. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending