Pratite nas

Poznati

Izgleda da su Miki Aleksiću napakovali: ZAR MOŽE SILOVATI ČOVJEK SA 4 BAJPASA, BEZ PROSTATE I DIJABETESOM?

Published

on

I dok se mediji u Srbiji utrkuju u izjavama silovanih glumica u školi glume 69 – godišnjeg Miroslava Mike Aleksića , on u pritvoru beogradskog Centralnog zatvora, kako saznajemo, priprema svoju odbranu. Isključiv je, tvrdi da silovanja nije bilo i namjerava da se odbrani od optužbi.

Ne poziva se na svoj zdravstveni bilten, ali već su inspektori i ljekari zbunjeni. Ako se dokažu tvrdnje, u što je teško vjerovati, Mika će biti fenomen. Medicina će ga smatrtari fenomenom, jer je poznato da kod dijabetičara I osoba bez prostate opada se*sulana moć. Kako saznajemo od Aleksićevog bliskog prijatelja, njegovo zdravstveno stanje nije dobro:

Miku su pregledali ljekari, kontrolišu mu šećer. On već godinama ima dijabetes i uzima terapiju. Rekli su mu i da mu je srce tempirana bomba. Proteklih godina imao je nekoliko infarkta i ugrađeno mu je četiri ili pet bajpasa, ima i stentove na srcu. U pritvoru mu daju lijekove. Čak su pominjali i da ga prebace u zatvorsku bolnicu, ali je on to odbio.

Još jedan podatak zbunjuje inspektore. Naime, Aleksiću, kojeg je šest djevojaka prijavilo za silovanja i nedozvoljene polne radnje, izvađena je prostate.
Naime, on se liječio od raka prostate, a doktori su na kraju procijenili da je neophodna operacija, te je taj zahvat obavljen prije nekoliko godina.

Medicinski nalazi kažu da je “čovjek krš”, a glumice da je manijak! Nešto se u cijloj ovoj priči ne “poklapa”. (Naj portl)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending