Pratite nas

Astrologija

Horoskop otkriva koliko je partner vjeran: ŠKORPIJA ĆE PRIJE UMRIJETI, NEGO PREVARITI, A VAGE BI SAMO DA PROMIJENE!

Published

on

Web stranica za vanbračne veze Ilicit Encounters analizirala je podatke njihovih članova i otkrila da su nelojalne Vage na prvom mjestu preljubnika, a slijede ih Blizanci i Jarčevi. Na mjestu najvjernijih se našla Škorpija.

U sklopu ankete, žene Vage i Blizanci podijelile su svoje razloge zbog kojih su se upustile u vanbračne odnose – uključujući ‘potrebu za više seksa’ i jednostavnog osjećaja da je ‘raznolikost važna u životu’, prenosi Daily Mail.

Stručnjakinja za se*s i odnose na IllicitEncounters.com, Jessica Leoni, ističe kako su Vage “društveni leptiri” koji će brzo potražiti potvrdu negdje drugdje, dok se za Blizance smatra da se boje predanosti. U međuvremenu, Škorpije su “strastvene i ustrajne”, što znači da su odlučni u vezi uspostaviti odnos, varajući samo u krajnjem slučaju.

Prema anketi, ovo je tabela učestalosti preljubnika po horoskopskim znakovima te vjerojatnost da će varati u monogamnom odnosu:

1. Vaga 16%
2. Blizanci 14%
3. Jarac 12%
4. Bik 11%
5. Rak 9%
6. Lav 8%
7. Djevica 8%
8. Ribe 6%
9. Ovan 5%
10. Strijelac 4%
11. Vodolija 4%
12. Škorpija 3%

Vage
Leoni kaže da nije ni čudo što su uzbudljive Vage najnevjernije svojim supružnicima. Zračni znakovi postaju lako zaljubljeni u ljude i vjerovatno će krenuti u puno brzih veza. Ako je Vaga udana za nekoga ko nije uvijek dostupan – sasvim je prirodno da traže potvrdu, pažnju i društvo negdje drugdje.

Blizanci
Oni vole avanturu i lako im sve dosadi, što znači da je manje vjerovatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Zračni znak fleksibilan je i otvorenog uma i često se muči s odanošću jednom partneru pa čak i kad je zaljubljen. Poznati su po tome što imaju dvije često kontradiktorne ličnosti – i iako vole druženje, plaše se predanosti.

Jarac
Iako su Jarčevi prizemljeni i skloni su pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere kao sredstvo za oslobađanje od svog stresnog svakodnevnog života. Iako su razumni, Jarčevi su također vrlo ambiciozni i poznati po tome što su radoholičari, a afera bi mogla biti samo olakšanje stresa koje traže u svakodnevnoj gužvi.’

Bik
Poznati po svojoj ljubavi prema koketiranju, zajedno s intenzivnom ambicijom za koju Jessica predviđa da bi zemaljski znak mogao imati osjećaj “prava” na drugu vezu. Oni traže veliko zadovoljstvo, u potrazi su za finim stvarima u životu. Bik može smatrati da ima pravo na aferu kao sredstvo za zadovoljenje potrebe za bilo čim što im nedostaje od supružnika.

Rak
Vodeni znak Rak ima tendenciju da bude brižan u vezi i vrlo zaštitnički nastrojen prema svom partneru, međutim nedostatak podrške u vezi mogao bi dovesti do toga da utjehu potraže drugdje. U srži je vrlo miran, privržen i voli se brinuti za druge. Rak će vjerovatno uložiti puno truda u njihovu opću dobrobit, cijeneći brigu o sebi prije svega, a možda je u potrazi za aferom ako se u svojoj primarnoj vezi osjeća “potcijenjeno”.

Lav
Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom u vezi, tražeći partnere koji ih mogu podržati i pomoći im u postizanju ciljeva. Jessica predviđa da Lavovi koji varaju vjerojatno planiraju pomno svoju vezu kako ih ne bi uhvatili.
– Pretpostavljam da odluka o nevjeri ne bi bila prevrtljiva, već dobro promišljen i proračunat glavni plan povezan s požudom – ističe.

Djevica
Djevice su odani romantični partneri na koje se možete osloniti, vole biti u vezi, ali su i žestoko nezavisni i trebaju vrijeme za samoću. Tipični perfekcionisti, Djevice će vjerovatno varati kad im veza ne ide onako dobro kao što su očekivali. Djevica kao zemaljski znak je idealist. Perfekcionizam im ide u prilog u mnogim aspektima života, ali kad veza ne ide onako kako su zamišljali, oni to zaista uzimaju k srcu, pa im ego može biti motivator za varanje.

Ribe
Oni su nježni i predani partneri, no može im biti teško kad njihovi partneri ne razumiju njihove osjećaje. Međutim, kad prevare, vjerovatno to nisu planirali ili pokrenuli oni, a može biti rezultat osjećaja da ih se kod kuće ne čuje. Prirodno su mrvicu sramežljiviji, vjerovatnije će spontano biti nevjerni – i obično ne bi bili prvi koji su pokrenuli nevjeru.

Ovan
Avanturistički i asertivni, Ovan voli biti glavni u vezi i sklon je spontano zaljubiti. Iako je manja vjerovatnost da će varati, on će se okrenuti varanju kad osjeti da njihovi partneri fizički i emocionalno ne mogu pratiti njihove potrebe. Ako bi Ovan bio nevjeran, obično je do frustracije što njihov supružnik nije u stanju fizički ili emocionalno ispuniti njihova očekivanja.

Strijelac
Strijelci su nezavisni i vrlo iskreni te često žele riješiti probleme čim dođu u vezu. Ovaj znak vjerovatno neće tražiti aferu ako su nesretni i jednostavno bi prekinuo vezu sa supružnikom ako veza ne bi funkcionirala. Vatreni znak, Strijelac je poznat po tome što je zabavan, optimističan i razigran. Iako uvijek u potrazi za avanturom, vjerovatnije je da će prekinuti vezu s nekim s kim su nezadovoljni, a zatim potražiti aferu.’

Vodolija
Vodolijama je potrebna mentalna stimulacija od strane partnera i često im je drago što su prijatelji s partnerom zbog strastvene veze. Malo je vjerovatno da će prevariti, Vodolije će se potruditi da poprave pukotine u vezi. Ako je norma nevjera kad ste nesretni u braku, Vodolije insistiraju na suprotnom – ostanite i riješite to,

Škorpija
Škorpije su obično tvrdoglave i odlučne, one bi radije pokušale učiniti sve da veza funkcionira bez obzira na problem. Jessica kaže: ‘Tražite li odanost? Ne tražite dalje od nepokolebljive Škorpije, najvjernijeg zvjezdanog znaka Zodijaka. Vodeni je znak i vrlo su strastveni, asertivni i ustrajni. Odlučni su kada trea usrećiti nesretni brak pukom voljom i tvrdoglavošću, a varali bi samo kao krajnje utočište – pa su sigurna oklada za monogamiju.’(Naj portal)

Astrologija

DNEVNI ZA 19. SEPTEMBAR 2024: Blizanci brzaju, Djevici manji sukob, Vodolija se udaljava

Published

on

Pročitajte astro prognozu za četvrtak, 19. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Ako se maksimalno posvetite poslu uspjet ćete da ostvarite svoje planove na ovom polju.
LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pruža podršku i utjehu onda kada vam je to potrebno.
ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima.

BIK
POSAO: Možete da očekujete da ćete uskoro dobiti neke nove informacije koje će vam biti od značaja za posao.
LJUBAV: Partner vam je posvećen i lijepo vam je kada ste zajedno. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspjeli da ostvarite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

BLIZANCI
POSAO: Nemojte da brzate sa pokretanjem novih poslova jer vam trenutni period nije povoljan za promjene.
LJUBAV: Moguće je da ćete biti donekle nesigurni po pitanju svojih emocija prema partneru i da će vam odnos biti promjenjiv.
ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

RAK
POSAO: Ostajete uporni pri svojoj odluci da ostvarite poslovni uspjeh. Zadovoljni ste kako je sve krenulo.
LJUBAV: Moguće je novo poznanstvo koje će biti od velikog značaja za vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE: Imate višak energije!

LAV
POSAO: Nije vam naglašena pretjerano dobra atmosfera na poslovnom polju pa zbog toga izbjegavate direktan kontakt sa okruženjem.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način udaljena od vas. Moguća je veza na daljinu.
ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak željeza.

DJEVICA
POSAO: Manji sukob sa kolegama može da vas navede da shvatite da ne možete baš uvijek na sve da se oslonite.
LJUBAV: Veoma ste harizmatični i dopadljivi. Lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni.

VAGA
POSAO: Povoljan je dan za poslovne promjene i preokrete koji su vam potrebni kako bi kasnije napredovali.
LJUBAV: Sada se nalazite u periodu koji vam na ljubavnom polju može donijeti neku pometnju u odnosu sa partnerom.
ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.

ŠKORPIJA
POSAO: Solidna situacija vas očekuje. Poslovi vam idu stabilnim tokom i vi ste generalno zadovoljni.
LJUBAV: Iako partner pokazuje da vam je vjeran i posvećen vi i dalje na neki način sumnjate u njega.
ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima.

STRIJELAC
POSAO: Pred vama je period u kojem možete da imate manje poslovne dileme. Niste sigurni na koji način treba da se postavite.
LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, početak nove veze kao i za lijepe promjene na ovom planu.
ZDRAVLJE: Bolovi u donjem dijelu leđa.

JARAC
POSAO: Imate pred sobom mnogo obaveza i posla kojima treba maksimalno da se posvetite kako bi bili uspješni.
LJUBAV: Možete da se nadate da će partner pokazati da vas iskreno voli i da vam je posvećen.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas faza u kojoj možete da budete spremni na veće poslovne promjene.
LJUBAV: Moguće je da imate česte nesuglasice u braku i da se sve više i više udaljavate od partnera.
ZDRAVLJE: Manji pad energije.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati nove poslovne ponude koje će vam biti od velikog značaja.
LJUBAV: Vašem partneru se budi potreba za tim da vaša veza napreduje. Vas dvoje kao par možete da budete jako uspješni.
ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending