Pratite nas

Poznati

Zloba: KAKO JE VESNA ZMIJANAC “NAPAKOVALA” ZORICI BRUNCLIK NEBRIGU O OCU!?

Published

on

O jedinstvenoj Zorici Brunclik, još od prvog hita “Ne daj da nas rastave” pričalo se svega i svačega. Poznata kao žena bez kompleksa, ali iskrena i čvrstih principa, u karijeri je doživljavala i pokušaje lomljenja “njenih”, ipak, nesalomovih krila.

U jednoj pjesmi, koju je nazvala “Ne dam da mi lome krila”, ona je i poručila da je neuništiva, iako je tada izgledalo da je dobro uzdrmana (godine od 1987 – 1990).

Tada je njena, nekada najbolja prijateljica Vesna Zmijanac, optužila da joj je preotela supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Vremenom je istina isplivala na vidjelo, pa je publika saznala istinu.

U toj neviđenoj hajci, Vesna je išla toliko daleko, da je “svoje novinarske ekipe” odvela do kuće u kojoj živi Zoricin otac, koji je u to vrijeme bio sklon alkoholu i rasipničkom životu, ali popularna pjevačica nije željela nikada o tome da govori. “Vesnini novinari” su objavili kako je Zorica nemarna kćerka, jer ne brine o svome ocu.

Istina je, međutim, bila sasvim drugačija. Ona nije mogla nadavati novca koliko je on trošio na alkohol i loše društvo. Daleko od očiju javnosti pokušala je spasiti svoga oca pijanicu, čak je plaćala osobe da brinu o njemu.

Zbog ovakvih vijesti Zorica je doživjela nervni slom, ali se nikada kao iskreni vjernik, nije svetila nikome. I ovaj grijeh je oprostila Vesni.

Ona o tome ni danas ne želi puno da priča. Ali se prisjetila nekih trenutaka iz djetinjstva.

“Mama Zlatija je sama brinula o meni i trojici braće. Živjeli smo u najvećoj bijedi jer je majka imala jadnu platu. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živjela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko mjeseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živjela kao bubreg u loju, nosila najbolju odjeću, jela najfiniju hranu… Poslije određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzila, jer me vraćala u siromaštvo – priznala je svojevremeno Brunclikova.

U takvim poorodičnim odnosima, dokazano je, djeca brže sazrijevaju. Zorica je sa 15 – 16 godina shvatila da mora da se bori kroz život sama. Nažalost, nosila je ožiljke zbog oca rasipnika, sklonog alkoholu, ali ga kada je ušao u godine, a ona postala velika zvijezda, nije odbacila, Na sve moguće načine je pokušavala da ga spasi od poročnog života, čak i preko Centra za socijalni rad. Sve je to radla daleko od očiju javnosti.

“Nisam se stidila svoga oca, ali sam smatrala da je to samo moj bol i bol moje braće – kazala je Zorica, koja je kao sestra pokušala svoga brata Ljubivoja da uvede u svijet estrade. Svojevremeno, dok je živjela sa Ljubom Kešeljom, njen brat Ljubivoje Brunclik je snimao ploče, ali nije bilo velikog uspjeha. Umro je prošle godine…

Doduše, cijelog života se bavio muzikom, pjevajući po vašarima i svadbama. Jedno vrijeme nisu bili u kontaktu. Zbog porodične svađe, koja se desila nakon jedne njegove izjave u novinama, skoro pet godina nisu bili u dobrim odnosima.

“Jedva sam uspeo da se pomirim sa njom, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom – ispričao je svojevremeno Ljubivoje, o kojem su mediji pisali da je socijalni slučaj u Smederevu, naravno optužujući Zoricu Brunclik za to. Sve je i to bilo napuhano, jer su to bila vremena kada su se Zorici opet trebala “lomiti” krila zbog bliskosti sa JUL-om. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending