Pratite nas

Zanimljivosti

Iskopao ljubavni tunel do komšinice: BAJU PROVALIO PAMELIN MUŽ, PA KROZ TUNEL ULETIO U NJEGOVU KUĆU

Published

on

Meksiko je poznat po mreži tajnih podzemnih tunela koje narko karteli koriste za transport svojih ilegalnih tereta, no čini se kako istu tehniku neki primjenjuju i kad su u pitanju bračne afere, piše Oddity Central.

Zidar iz meksičke savezne države Baja Antonio Alberto imao je aferu s udanom ženom, a kako bi bio siguran da ga niko ne vidi kad posjećuje ljubavnicu Pamelu, počeo je raditi na podzemnom tunelu koji se protezao sve od njegovog doma do ljubavnice. No, prema izvještajima lokalnih medija, ono na što nisu računali je da će se Jorge jednoga dana vratiti ranije s posla.

Jednog dana, dok su Alberto i Pamela konzumirali svoju aferu, suprug žene došao je kući i ostao u šoku. Zidar se navodno pokušao sakriti od bijesnog supruga pa je otpuzao u svoj “ljubavni tunel”. No na njegovu nesreću, Jorge ga je počeo tražiti po kući, prije nego što je otkrio ulaz u tunel.

Muž se uvukao u tunel i završio u Albertovoj kući, gdje ga je zidar preklinjao da ništa ne govori jer je njegova supruga u drugoj sobi i ne želi da sazna za njegovu aferu. To je Jorgea još više razbjesnilo i dvojac se potukao. Kad je šokirana žena uočila da se njezin suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego priznati svoju nevjeru.

Fotografije “ljubavnog tunela” procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošle sedmice i brzo su postale viralne. Priču su prenijeli nacionalni i međunarodni portali, a Alberta su mnogi uspoređivali s kraljem dro*e El Chapom. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending