Pratite nas

Poznati

Prvi put si dala, sada je normala: POGLEDAJTE BAKIRA, DODIKA I ČOVIĆA U SPOTU “HELEM NEISE”

Published

on

U petak 13, članovi benda “Helem neise” predstavili su svoj novi spot “Glas”. Ovim djelom su pokušali da malo cirkuzaju sab h. svakodnevnicoom, pa su za glavne statiste izabrali lidere Bakira Izetbegovića, Milorada Dodika, Dragana Čovića…

Svojevrsne kritike cjelokupnom političkom sistemu, poput ovog, sarajevski bend upućivao je i ranije, ali ovog puta su granice nadmašili spajanjem kreativnosti s novim tehnološkim dostignućima. U tome im je pomogla Via Media, full service komunikacijska agencija sa sjedištem u Sarajevu, koja potpisuje kreativni koncept i izvršnu produkciju spota.

Stihovi su posebno zanimljivi. Mame osmijeh, mada kasnije nastupi osjećaj gorčine. Reditelj spota je Irfan Avdić, dugogodišnji prijatelj i kolega benda

Pogledajte spot uz koji stoji napomena: “Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je potpuno slučajna”, prve reakcije publike su sjajne. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending