Pratite nas

Poznati

Nekad bilo: OVE DAME MIROSLAV ILIĆ JE LANSIRAO NA SVOJIM KONCERTIMA

Published

on

Osamdesete godine prošlog vijeka. Miroslav Ilić, nakon hita “Devojka iz grada”, zaredao je sa narodnjacima koji su osvojile milionsa srca tadašenje jugoslovenske publike. Nizao je “Hiljadu poljubaca”, “Pozdravi je pozdravi”, “Tako mi nedostaješ”, “Luckasta si ti”, “Otvor prozor curice malena”….

Nekako u isto vrijeme startala se Zorica Brunclik (Ne daj da nas rastave), Nada Topčagić (Zakljanjaš mi sunce”, te Vera Matović koja je na sebe skrenula pažnju tek sa četvrtim singlom “Sve bih dala da te zaboravim”. One su imale solidne hitove, pjesme su im se vrtile na radio stanicama, ali ih je publika jedino slušala u kafanama. Koncerni nastupi bili su za njih rijetkost…

Veliki koncertni spektakli bili su privilegija Miroslava, Šabana, Brene, Hanke, Muharema, Kvake, Mehe, Tozovca…

Dame sa slike na estradni put po Jugoslaviji i u velike koncertne dvorane poveo je slavuj iz Mrčajevaca. Pored njih, ponekad bi u Ilićevo jato ulijetala i čuvena Usnije Redžepova.

Vremena su prošla, ostale su uspomene. Svaka od ovih zvijezda kasnije je krenula samostalno da gradi karijere, organizuje koncertne nastupe i svaka je izgradila blistave karijere.

Ali, šta je ostalo od prijateljstva?

Miroslav i Zorica godinama ne govore. Čak su završili I u sudskim klupama. Nada Topčagić je ostala za Miroslava Nada Tupčagić, a Vera Matović se skoro i ne sjeća tih vremena. Niko od ovih dama u zadnje vrijeme da kaže koju lijepu riječ o Miroslavu, a možda su trebale, jer prve velike aplauze, svjetla pozornice ipak su doživjele nastupajući u punim dvoranama, koje su imale kapacitete od dvije do 10.000 ljudi. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending