Pratite nas

Poznati

Botoksirana: ALKA VUJICA NE ŽELI “PAČJA USTA”, ALI PEGLA BORE

Published

on

Jedna od rijetkih dama s estrade koja je priznala da je probala botoks i filere je zagrebačka umjetnica Alka Vuica (58). Ona je čak pozirala početkom maja u jednoj zagrebačkoj klinici. Poliklinika se otvorila u ponedjeljak, a Alka je već u petak bila na peglanju bora.

Hijaluronom i botoksom ispeglala je bore smijalice, kao i one na čelu. Nije htjela povećavati usne jer ne želi imati “pačja usta”.

“Poznato je da jednom kad se počne s botoksom i filerima, nema stajanja. Ako se prestane, lice se ispuhne, a niko ne želi izgledati staro – kaže Alka.

Injekcije botoksa i filera, naime, stavljaju se svakih šest mjeseci do godinu dana kako bi se zadržao svjež izgled, a cijena im je oko 800 KM.
Botoks je inače otrov koji izlučuje bakterija i koji paralizira mišiće te automatski briše bore. Najčešće se koristi za peglanje istih na čelu. Hijaluronsku kiselinu imamo u tijelu, a ona, pak, na sebe veže vodu pa tretirano područje “bubri” i peglaju se bore.

Najajčešće se koristi za povećanje usana, brisanje nazolabijalnih bora, odnosno bora smijalica, naglašavanje jagodica…, objašnjavaju stručnjaci. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending