Pratite nas

Poznati

Na potezu su Brena, Saša, Grand, cijela Srbija: URNISALI SU JADRANKU ZBOG NACIONALISTIČKE PJESME, ŠTA ĆE URADITI UROŠU?

Published

on

Jeftinu i umjetnički bezvrijednu pjesmu iz ratnih vremena na prostorima BiH, koja u sebi ima elemenata nacionalizma “Ne volim te Alija, zato što si balija” oživljava beogradski pjevač Uroš Živković. Minulih dana ponovo su se pojavili amaterski snimci sa neke amaterske zabave, na kojoj Uroš pjeva ovu “zabranjenu” pjesmu, koje se čak odrekao i njen autentični izvođač Baja Mali Knindža, odnosno Mirko Pajčin. Čovjek shvatio da su prošla ratna vremena.

Mnogi mediji osuđuju Uroševo pjevanje. On se pravda da je pjesmu pjevao za novac, jer su ga dobro plaćali. To kazuje da kod Uroša može sve za lovu. Očito, momak je u finansijskoj, ali i moralnoj krizi!

Nas zbunjuje moralna kriza njegovih šefova, ali i medija u Srbiji. Uroša su stvorili u Grandu, on je njihov pulen. Zato iznenađuje šutnja Brene, Saše Popovića i ostalih iz ove produkcijske kuće….

Iznenađuje i šutnja beogradske javnosti. A kada je, na primjer, prije nekoliko mjeseci Jadranka Bajraktarević u refrenu na jednom skupu u Podgorici zapjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije…” (umjestu sudbine) cijela Srbija se digla, pjevačicu su urnisali, bukvalno je protjerali… U toj akciji i Grand” je bio dio ekipe koja je Jadranku stavila na crnu listu nepoželjnih u Srbiji.

Pitmnja za Sašu, Brenu, Srbiju…: Kakva je razlika između Uroševog i Jadrankinog nacionalizma? (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending