Pratite nas

Poznati

Šerif Konjević: NEKAD SE DIVIO TRAMVAJU, A DANAS IMA I BAZEN (VIDEO)

Published

on

Jednom prlikom Šerif Konjević je rekao najveću istinu. Govoreći o obrazovanju i kulturi, kazao je: “Šta me briga za to, ja imam glas, mogu i znam pjevati. Imam pare!”

I zaista je tako! Čovjek je osamdesetih godina prošlog vijeka došao u Sarajevo, divio se tramvaju. Tada se zarekao da će sebi kupiti tramvaj, ali je poslije skontao da tramvaji nisu za privatnike, pa je odlučio da mijenja skupocjene automobile i da “šteka” lovu. Šerif je godinama bio među najplaćenijim narodnjacima. Važi kao majstor za štednju, voli ezre, marke I dolare najviše na svijetu.

O njegomoj ušteđevini u novcu može se smo nagađati. A o nekretninama je sam odlučio progovoriti, te se malo i hvaliti. Po uzoru na beogradske i svjetske zvijezde zvijezde pokazao je vilu na Ilidži, koja je sagrađena prije dvadesetak godina, odmah po završetku rata. Prijeratnu kuću u Sokolović kolonije je ostavio bivšoj supruzi Jasni.

Vilu je ogradio dvometarskim zidom, unutra ima opasne pse, sve je pod video nadzorom. Malo je poznato da je Šerif poput zeca, strašiv i nesiguran. Jedno vrijeme je spavao s pištoljem ispod jastuka. Ali, kada se treba hvaliti, tu mu nma ravnog.

– Imam i ja bazen, tu uistinu uživam – pohvalio se na Instagramu, a onda dodao da ima I biciklo, te da se voli vozikati po Ilidži. (Naj portal)

https://www.facebook.com/najportal.ba/videos/833861874108445

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending