Pratite nas

Poznati

Drama u Beogradu: ACI LUKASU PLIJENE IMOVINU ZBOG DUGA OD 80.000 EURA!

Published

on

U stanu Ace Lukasa na Voždovcu dokom dana su stigli izvršitelji, koji treba da obave plijenidbu imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period.

Riječ je o dugovanjima koje pjevač ima prema izvjesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar, navode mediji.Inače, Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvjesna dugovanja prema njemu.

Ispred Acine zgrade stoje policijska kola, kao i kola Hitne pomoći.Sestra Hitne pomoći rekla je da je Lukasu pozlilo, kao i da ima visoku temperaturu i gušenje.

Lukas je pravosnažno osuđen 2016. Godine. Tada je Viši sud u Beogradu donio presudu po kojoj pjevač mora da isplati dug od 80.000 eura u dinarskoj protivvrijednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara, što očigledno Aca nije uradio, pa su izvršitelji danas stigli na njegovu adresu.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011.Pjevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 eura bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset mjeseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Aca Lukas je tada tvrdio da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mjesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 eura.

Aca je tada optužio biznismena da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje. Ali, nije tkrio za što mu je trebao novac I da li je prilikom potpisivanja ugovora bio našmrkan. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending