Pratite nas

Poznati

Zašto je Milić Vukašinović preprodao Hankine hitove Ceci: BIO SAM BEZ PARA, A ARKAN MI JE NUDIO MILIONE!

Published

on

Legendari roker Milić Vukašinović I vođe benda “Vatreni poljubac”, koji se proslavio stvarajući najveće hitove Hanki Paldum, ispričao je zašto je i kako preprodao ove pjesme Ceci. Njemu je Željko Ražnatović Arkan ponudio da dođe u Beograd, jer je u Sarajevu živio u bijedi, a Ceci su se sviđale Hankine pjesme koje joj je radio prije rata.

“Dok su u Sarajevu padale granate, Arkan je preko jednog mog menadžera poslao poruku da dođem u Beograd. Šest mjeseci mi je bilo plaćeno sve u hotelu ‘Jugoslavija’ i sve su mi obezbijedili samo da radim Cecin album – kaže Milić i dodaje:

“Ja sam zaista otišao jer sam bio bez para. Bio je rat. Mi smo se dogovarali jedno tri mjeseca, sve vrijeme sam boravio u hotelu ‘Jugoslavija’, mada mi se nije sviđalo tamo. Rekao sam: ‘Ne mogu ja u ovom hotelu, idem u ‘Union”.

Ispričao je i da je saradnja sa Cecom prekinuta zbog Marine Tucaković.

“Marini Tucaković nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom. Međutim, Ceca je uvezana sa Marinom Tucaković i tako dalje i onda je tu bila borba jer Marini nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom jer sam ja radio i tekstove i muziku, a ona je pisala tekstove samo na gotovu muziku. Rekao sam joj: ‘Evo ti sve moje pjesme, ako ti možeš bolje tekst da sklopiš i napraviš bolje od mog, onda slobodno nastavi’. Marina i još nekoliko njenih saradnika uticali su na to da se moja saradnja sa Cecom u poslovnom smislu ne nastavi”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending