Pratite nas

Poznati

Možda pravo pitanje: KONSTRAKTA PITA “ŠTA ĆE ORUŽJE U KUĆI?”

Published

on

Nezapamćenu beogradsku tragediju oplakuju i komentarišu svi, pa čak i estradne zvijeuzde. Mnoge su otkazale svoje nastupe, a većina njih oplakuje  i osuđuje žrtve Kostinog krvavog pira. Uključili su se i sociolozi.

Brojne javne ličnosti izrazile su žal i tugu zbog novonastale situacije, izjavile su saučešće porodicama nastradalih. Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja srpska predstavnica Evrovizije traži odgovor na pitanje kako i zašto smo ovo kao društvo dozvolili i kako je moguće da je dječaku od 14 godina dostupno vatreno oružje.

“Šta će oružje u kući, molim vas objasnite mi, jer ja ne razumijem. Koje su to situacije u kojima je neophodno da oružje drži u kući? – napisala je ona i dodala:

“Zašto ne stane sve? Neka stane.

Odgovor na ovo pitanje samo mogu dati roditelji dječaka koji je počinio ovaj strašan zločin. Oni su uspješni zdravstveni radnici, a u kući u sefu držali su oružje.

Vrlo interesantno pitanje koje navodi razmišljanje! Zaista, možda bi bilo bolje da je policija, umjesto što je juče počela stražariti po školama širom Srbije, pa i u dijelu BiH, započela akciju češljanja stanova i kontrole oružja. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending